Hur män testar kvinnor i början av ett förhållande

6 manliga knep för att få en tjej till rent vatten.

Kärlek är en fantastisk känsla. Den sjöngs av poeter, författare, målare och skulptörer. Kärlek inspirerade dem att skapa oöverträffade mästerverk av litteratur, målning och skulptur.

Här, till exempel, som den berömda poeten från renässansen, Petrarch, hans älskade Laura: ”Bland tusentals kvinnor var det bara en som slog mitt hjärta osynligt. Endast med uppkomsten av en välvillig seraf kunde hon jämföra sig i skönhet ”.

Kärlek gjorde känslor sublima och vackra. För närvarande märkte ingen bristen på sin passion, några sjukdomar eller dolda motiv. Oavsett om det är en fråga om moderna män, de pratar också ofta om kärlek, men allt är inte så enkelt för dem, enligt deras åsikt försöker kvinnor ständigt lura, dölja något, fuska för pengar etc. Generellt, lita på, men kolla …

Olga Romaniv

Tiderna förändras, och det gör människor också. Och om de tidigare var redo för en vacker dams skull att utföra bedrifter och göra uppoffringar, kommer moderna representanter för den starka hälften av mänskligheten fortfarande att tänka om den här damen är värt att göra åtminstone något för henne.

Människor har blivit mycket mer beräknande och cyniska i sina manifestationer. Du kan köpa eller sälja nästan allt i den..

Moraliska värden är suddiga, inte särskilt vackra handlingar täcks av vackra ord. Kanske är det därför som vissa särskilt begåvade (misstänkta) män ser ett trick överallt och försöker använda dem från det rättvisa könet. Vilken typ av kärlek finns det när du först måste noggrant kontrollera detta objekt av attraktion – kan du lita på henne alls?.

Lojalitetskontroll

Ett av favorit sätten för män som redan har blivit offer för förräderi av kvinnor är att testa deras lojalitet. Det finns flera alternativ för sådana kontroller: meddelanden i sociala nätverk från manliga konton okända för damen med ett erbjudande, från ämnet passion till huset av gåvor och blommor från okända herrar. Vissa går så långt som att skicka herrar för dejting. Underlåtenhet att klara screening, kvinnliga personer som svarade på komplimanger i sociala nätverk, accepterade blommor och gick med på att träffas, avvisas omedelbart och bedöms.

Sök efter kommersialism

Ett annat populärt test är kommersialiseringstest. Fler och fler män tillgriper det idag. Testning utförs kontinuerligt i olika variationer..

# 1 – observation: en man följer noggrant en hjärtdam på restauranger, promenader, kaféer och butiker, analyserar hur dyrt det är, om hon vill skaka ut mer pengar och drar sedan lämplig slutsats om det är värt att prata med henne.

# 2 – låtsas vara fattig: ett klassiskt manus från en Cinderella-film när han var en stilig prins som låtsades att han var tiggare och ville bli älskad för ingenting. Om en tjej tål allt har hon rätt till en bonus – en stilig prinss hand och hjärta.

# 3 – tomma löften: mannen berättar hur rik och framgångsrik han är, lovar att ta honom hit och dit, ge detta och det, och återigen följer reaktionen noga. Jag blev mycket glad, mina ögon lyser upp – allt, merkantil.

Medkänslighetsprov

Mannen berättar om hur svårt livet är för honom och förväntar sig att du ska erbjuda din hjälp. Klassningssäkerhetssystem är naturligtvis berättelser om ekonomiska problem, som stoiskt borde utstå tillsammans med det, bryta mot sig själva i deras intressen, vissa damer förväntas göra finansiella investeringar. På andra plats är vardagliga svårigheter, som aktivt flyttas till ömtåliga kvinnliga axlar, för det tredje, om du har tur, hälsoproblem.

Kontroll av personliga gränser

Det finns en kategori män som gillar att undersöka personliga gränser. Kontroller kan se ut som en önskan att oavsiktligt förolämpa, förolämpa, vara sen för ett möte, skjuta upp det helt, lova något och inte göra något, spara pengar på dig. En sådan dålig handling, en man väntar på ett svar för att förstå om det är möjligt att fortsätta att vara fräck i framtiden eller om det fortfarande finns gränser för vad som är tillåtet. För varje sådan installation måste man svara. Om du stänger ögonen för sådana handlingar, bör du under en tid inte fråga dig själv varför en man inte är med dig, inte respekterar dig och inte älskar, även om du förlät honom sådana och andra saker.

Sympatiskontroll

Detta test utförs vanligtvis i början av bekantskap, men det finns karaktärer som senare använder liknande åtgärder för att påverka psyken. Testet är att försvinna från din älskades synfält ett tag och lämna henne ensam med bekymmerna: vad jag gjorde fel, vad han kunde bli förolämpad. Därefter skriver de in antalet meddelanden och lämnar röstmeddelanden, vilket återigen bevisar för mannen att han är älskad. Här är ett test som ser mer ut som manipulation och samtidigt smickrar fåfängan hos en representant för den starka hälften av mänskligheten.