Dumt första dejtingsregler att glömma

Hur man faktiskt beter sig under ditt första romantiska möte..

Vi hör ofta om vissa regler. Liksom, om du inte följer dem, kanske det andra mötet inte händer. Men är det verkligen så? Låt oss ta en titt på de 9 reglerna för första dejten..

Aftonklänning och stilettklackar

Många tjejer tror att du kan vinna en mans hjärta med ett förtrollande utseende i en elegant klänning och skor med 15 centimeter klackar kolla in det här. Som, då kommer killen att bestämma att du är den ultimata i sina drömmar och ännu bättre än någon prinsessa! Kommer det dock att vara enkelt och bekvämt för dig i en sådan outfit? Eller kommer du bara drömma om att byta kläder så snart som möjligt? Vad händer om han efter caféet vill bjuda in dig på en promenad? Kan du klara ett två timmars maraton i klackar? Det visar sig att det ibland är bättre att se enkelt ut, men med smak: bekväma skor, din favoritklänning som passar dig eller till och med jeans och en T-shirt..

Tyst och lyssna noga

Tror du att du som en idealisk lyssnare omedelbart kommer att erövra honom? Killen kommer att vara genomsyrad av förtroende för dig och bestämma att en sådan samtalspartner bara kan drömma om? Smickra inte dig själv. Troligtvis kommer den unge mannen att tro att det inte finns något gemensamt mellan er. Ja exakt! Det handlar om affärer, ett gym, sportbilar, snowboard, och du nickar bara tillbaka! Nej, det här fungerar inte, du måste veta när du ska stanna i allt. Och naturligtvis kunna hålla en konversation. Bättre som svar på honom en fantastisk historia berätta din. Då får du fler chanser att intressera dig och bli ihågkommen!

Inte ett ord om det förra!

Olika situationer är möjliga här. Det blir konstigt om du hela tiden börjar sätta din ex-pojkvän som ett exempel. Det spelar ingen roll om han är romantiker eller äventyrare. Detta är ett tidigare förhållande, och det är osannolikt att de är intressanta för någon. Men om killen själv frågar om exen, är det inte värt att hålla hemlighet här. Men upphöja bara otäcka saker eller vice versa. Berätta det enkelt och så neutralt som möjligt. Då kommer din nya vän att förstå att du respekterar andra människor oavsett omständigheterna..

Måste skratta

Naturligtvis är alla nöjda om hans humor är uppskattad. Därför nästan helt säkert kommer din motsvarighet inte bara skämt, utan också ständigt vänta på en reaktion. Men om skämtarna inte är på sin plats ska du inte skratta hysteriskt och låtsas att du gillar dem. Det är bättre att bete sig naturligt, i lugn och ro, du kan till och med fråga igen. Gör det bara korrekt för att inte kränka din partner.

Om detta är ett kafé, då ett minimum av mat

Naturligtvis vill du på första dejten se bra ut i hans ögon. Men tänk om du gick med på att träffas efter 18:00? “Inga sena middagar! Han kommer också att tro att något är fel, ”- snurrar i ditt huvud. Han tänker ingenting! Att gå till ett kafé eller restaurang tillsammans, prova något gott, lära känna nya rätter och prata, titta i varandras ögon – vad kan vara bättre? Kom bara ihåg att killen bredvid dig är mer intressant och viktigare än kockens snacks.

Ingen alkohol

”Vad händer om han bara älskar tjejer som följer en hälsosam livsstil och inte tillåter sig för mycket?” Kanske så, men ett glas vin blir inte överflödigt. Tvärtom kan du koppla av och känna dig mer självsäker och bekväm. Det viktigaste är att inte överdriva det med spänning..

Alla betalar för sig själv

Om du är feminist, hoppa över den här punkten. Men om du tycker att det är viktigt och du behöver lita på män i ett förhållande, ska totalpoängen inte störa dig. Det är möjligt att mannen på första dejten vill vara galant och artig och inte tillåter flickan att betala för sig själv. Det är inget fel med det, och naturligtvis är du inte skyldig honom något..

Sex på första dejten? Aldrig!

Man tror att intimitet på första dejten entydigt korsar ytterligare relationer. Killen fick vad han ville, varför ta hand om vidare, varför alla dessa godisbukettkomplikationer? I själva verket är allt individuellt. Om ni båda är överväldigade av passion finns det inget ni kan göra, det är ömsesidigt, varför inte? Kommer relationen att fortsätta efter det? Är inte ett faktum! Men den hastighet du befinner dig i sängen är osannolikt den avgörande faktorn. Lyckliga par som inte har dragits med intimitet finns, och det finns många. Å andra sidan, hur mycket tal det inte fanns någon dateringsstart. Kanske är det värt att behandla det så här: om du är osäker, skynda dig inte. Och om du själv verkligen, verkligen vill svara på hans passion, svara sedan utan att se tillbaka på den möjliga fortsättningen. I vilket fall som helst är du i svart, efter att ha fått vad du vill.