Allt du ville veta om män, men var rädd att fråga

Kvinnor brukar dra slutsatser om manligt beteende, strategi baserad på gissningar och stereotyper. Så här lever vi i flera år och tror att män bara behöver ”en sak” och ”herrar föredrar blondiner” utan att våga fråga sanningen. Vi gjorde det åt dig och hittade de mest saftiga frågorna.

11 augusti 2017

Är det sant att alla män fuskar?

Vi skyndar att behaga dig – inte alla! Faktum är att män av naturen är polygamiska och ibland inte kan motstå instinkter. I urminnes tider försökte de primitiva representanterna för det starkare könet att ingå sexuella relationer med ett stort antal kvinnor för att förhindra utrotningen av mänskligheten. En modern människa har dock förmågan att tänka förnuftigt och agera i strid med naturens kallelse. Detta är möjligt om förhållandet är angenämt (både emotionellt och fysiskt) för båda parter. Det är viktigt att förstå att endast en riktig kvinna kan skapa denna harmoni i ett par..

Idag är en av de vanligaste orsakerna att ändra ett par extra kilo på kvinnans höfter, ett ogynnsamt klimat i ett förhållande. I ögonen på den ständiga moraliseringen och påståendena gör klagomål och mänstridigheter den önskade damen i hjärtat till en ”mamma”. Tyvärr kan du glömma bort lust och passion i denna situation. Det är här som det primitiva kallet vaknar hos en man, och han letar efter den kvinnan på den sida som han kommer att känna sig stark igen med.

Råd: För att förhindra en splittring i förhållandet bör du utrota ”mammas” vanor och bli för din utvalda en kvinna med versaler. Fördela sociala ansvar eftersom det är naturligt i oss. Kom ihåg att mannen bredvid dig ska vara en man, inte den lilla pojken som du undervisar för. Lämna alla manliga beslut och bekymmer åt honom, för han ska känna sig som familjens chef. Först då kommer denna harmoniska union att vara försäkrad mot svek..

Är det sant att alla män är rädda för äktenskapet??

Och vi har goda nyheter igen – inte alla! Faktiskt, bland män, är de säkra på att från och med deras ringfinger till en vigselring kommer friheten att upphävas! Sex kommer att upphöra att varieras och regelbundet, innan makan kommer att behöva föra ett konto för varje oplanerad utgång med detta, och för att komplettera det med vänner kommer hon att ta rollen som ekonomichef och beröva henne fickpengar. Faktum är att denna känsla av rädsla tillfördes män av samma starka ”mödrar” som i det första skedet av förhållandet började driva mannen under hälen. Men det finns också sådana män som, från det ögonblick de träffade sin älskade, kallar henne nerför gången. De tänker på barn- och familjekvällar, en gemensam semester och ett hus i landet. Tror du att sådana män bara finns i filmer? Det finns inga män som kvinnor.

Råd: Om ditt förhållande till en man bara utvecklas rekommenderar vi att du inte förklarar vid första dejten. Att gifta sig är ditt livs mål. Naturligtvis finns det ingen anledning att säga att äktenskapet inte är något för dig. Vi agerar subtilt och noggrant. Du måste alltid vara något otillgänglig för honom, så du kommer att höja ditt värde i hans ögon. Då kommer din man att sträva efter äktenskap och en gemensam framtid, för bara på detta sätt blir du hans.

Kan män berätta en riktig kvinnlig orgasm från en falsk??

Tydligen kan de inte. Åtminstone bekräftar detta antalet förfrågningar ”hur man skiljer en orgasm från imitation” på Internet. Kvinnor är verkligen okej med skådespelareförmåga och förstår när vi stönar ”av artighet”, och när det är uppriktigt bara en tidtestad partner kan. Om detta är den första sexuella upplevelsen, minskas sannolikheten för att du kommer igenom dig i imitation till noll. Men det är kanske dåliga nyheter, eftersom ingen kvinna strävar efter att perfekt behärska konsten att falsk orgasm. Hon bryr sig om det verkliga nöjet av intimitet varje gång..

Råd: om det finns en obalans mellan hormoner i den kvinnliga kroppen, minskar attraktion och sensualitet avsevärt. Menstruationscykelns rytm anses vara en viktig indikator på obalans. Om cykeln är för lång eller för kort, liksom om du känner till PMS eller ”blommar” i ansiktet före ”kvinnodagar”, då signalerna om en mindre attraktiv för det motsatta könet.

I sådana fall är det nödvändigt att normalisera hormonbalansen på ett naturligt sätt, vilket säkerställer tillförseln av vitaminer och mineraler i varje fas av menstruationscykeln. Specialister inom gynekologi använder framgångsrikt denna teknik, som kallas cyklisk vitaminbehandling. I dag på apotek kan du köpa det icke-hormonella tvåfas vitamin-mineral-komplexet Cyclovita®, som inte har några analoger i sin sammansättning och verkningsprincip *. Cyclovita®-komplexet är utvecklat med hänsyn till de kvinnliga kroppens särdrag och den mjuka återställningen av hormonbalansen. Allt är väldigt enkelt och logiskt: Ciclovita® innehåller piller för varje fas, två cykler – den tvåfasiga menstruationscykeln stöds av ett tvåfaskomplex..

Idag har vi bara svarat på några stygga frågor, vars svar skapar en stark relation med en man. En glad, kärleksfull och önskad kvinna öppnar sig som en blomma, och först då kan hon göra någon man till en hjälte.