5 + 1 destruktiv tanke som hindrar dig från att gifta dig

”Jag mår bra utan en man!”

En kvinna som har varit ensam länge samlar gradvis högar av destruktiva tankar i hennes huvud Apotekpotensmedel. Som onödiga lådor på vinden ligger de i hennes sinne och varje dag rör sig mer och mer vägen till hennes älskade man..

Julia Lanske

Världens dejtingscoach # 1, iDateAwards 2019

Certifierad matchmaker, kärlekscoach, innovativ expert på att bygga relationer med framgångsrika män, kompetent psykolog.

Idag föreslår jag att vi rullar upp ärmarna och ordnar ut dessa blockeringar i korridorerna i ditt personliga liv, vilket kan hindra dig från att gå framåt … och hindra en man från att komma nära dig. Jag har gjort denna typ av ”städning” i mina elevers tankar i 5 år. Resultaten är fantastiska! Låt oss också hjälpa dig. Varför 5 + 1? Du får reda på om du läser artikeln till slut.!

1. ”Jag kommer inte att lyckas, jag kommer inte att kunna, så det är inte ödet att gifta sig”

Detta är vad kvinnor säger, bakom vars axlar det finns en negativ upplevelse av relationer, ärr syns fortfarande i deras hjärtan, självkänsla ligger under sockeln och de är redan ovilliga att dansa på en kratta. Tvivlar på framgången med ett nytt förhållande, en kvinna ger upp och gör ingenting för lycka. Men om du tänker på det är alla tvivel ett hinder som vi bygger själva. Med andra ord berövar du dig själv energiskt möjligheten att uppfylla din omhuldade önskan.

Föreställ dig att en blomma växer i marken. Om marken blir sten är det svårt för rötterna att andas och blomman vissnar. Men så snart jorden lossnar och luft öppnas, kommer blomman till liv, den har styrkan och önskan att blomstra. Låt dig själv blomstra – ge dina känslor en anledning att vakna. Ändra dina tvivel till tankar fulla av förtroende för att du kommer att hitta en själsfrände. Och även om du försökte det en gång och fem, prova det sjätte.

”En pessimist ser svårigheter vid varje tillfälle, en optimist ser möjligheter i varje svårighet.” W. Churchill

2. ”Jag har redan levt större delen av mitt liv, det viktigaste för mig är mina barns lycka.”

En enorm demotivator och ibland tyvärr en enorm demotivator. På bekostnad av barnen gör en kvinna ett slut på sig själv: hon rycker på sig alla möjligheter att bli lycklig och älskad. ”Vilka killar! Den äldsta kommer snart att ta examen från universitetet, den yngsta kommer in, timmen är ojämn – barnbarnen kommer att gå. Och här gör jag shura-mura! ”.

Men i själva verket visar sig allt med hjälp av det motsatta: din ensamhet berövar barnen att vara helt lyckliga. Tror du att de vill att du ska vara singel? Tror du att de är nöjda med ditt offer? När de växer upp kommer de att berätta för dig – mamma, varför gjorde du det här? Men det blir för sent. Dessutom, även om de fortfarande är små känner de allt och … lär sig. Ditt livsscenario för dem är ett tydligt exempel på en familjemodell som de omedvetet antar: min mamma har bott ensam och jag kommer att leva. Lita på mig – att göra barn riktigt glada, tänk på dig själv och ditt personliga liv. De behöver stöd av en mamma som älskas av en man, är fri i sina tankar, fyller allt runt med positiv energi. Visa ett bra exempel på vad en lycklig kvinna är. Kanske kommer detta att spela en ledande roll i deras eget personliga liv..

3. ”Jag mår bra utan en man!”

Så tror en kvinnlig ledare, utrustad med stark energi. På alla livets områden är hon en skördare och en präst och i allmänhet en bra kille. Hon lyckas överallt, är fri, oberoende, hennes liv är rikt. Och faktiskt behöver en sådan kvinna inte en man … svag energiskt, sämre än henne i ambition och beslutsamhet, önskan att utvecklas. En sådan man kommer att begränsa kvinnans möjligheter framåt, hänga på nacken med ett ankare och ta bort energi förgäves.

Hon skulle vara stark och framgångsrik … Men de dominerande anteckningarna i kommunikation, önskan att dra filten över sig själv i ett förhållande och en knytnäve på bordet i det minsta argumentet stöter bort sådana män från henne. Hon har ingen aning om att ledarens energi gradvis kommer att bli förvirrad genom åren, hon kommer att bli trött på ledningen och vill ha någon annan, nej, nej, och banka på bordet …

Om du också känner dig själv en general i kjolen – uppsäg honom snabbt. Lämna ledarens styrka och energi på jobbet, lär dig i vardagen att vara mjuk, flexibel, feminin. Lägg till mer eleganta feminina saker i din garderob – vad man än säger, det yttre skalet påverkar ditt humör, formar energi och presentation av dig själv. Och, naturligtvis, välj någon som är starkare än du. Bredvid en stark man som är van att göra allt själv, utföra uppgifter, kommer du att kunna bli svagare, oavsett hur hästar galopperar i ditt liv och hyddor brinner!