10 kvinnliga problem män som aldrig kommer att förstå

Representanter för det starkare könet har frågat sig i årtionden: hur man förstår en kvinna? De kan erövra rymden, flyga flygplan, uppfinna vacciner från en uppsättning andra användbara upptäckter, men att förstå en kvinnas beteende är bortom deras styrka. Så vad som orsakar dem flest frågor?

1. Överdriven oro för utseende

Naturligtvis vill varje man se en vacker kvinna bredvid honom, men här är en paradox: de kan inte förstå våra känslor om vårt hår, kläder och smink. Och våra vanor är förbryllande för dem. Vi kan titta på oss själva i spegeln var 30: e sekund, räta ut håret, och några av oss går inte ut utan massor av smink ens till butiken för att få bröd. Vad vi ska göra, här är vi, vackra och mystiska varelser.

2. Kärlek till det onaturliga

Tecken på skönhetssalonger är fulla av inskriptioner om rabatter och erbjudanden för ögonfransar, hår och nagelförlängningar. Från tv-skärmar får vi veta om underverk av plastikkirurgi och prestationerna inom modern kosmetologi, som hjälper oss att bli mer attraktiva för människor, och vi, naiva, tror på det. Men otur – representanterna för det starkare könet anklagas för att vår naturliga skönhet är den bästa vi har. Notera.

3. Eviga förseningar

Att komma lite senare än den bestämda tiden är ett annat feminint drag. Du måste ordna dig själv före ett datum, titta i spegeln flera gånger och se till att du är oemotståndlig. Vi älskar när människor väntar på oss. Låt honom stå och vara orolig, annars ändrade plötsligt en sådan skönhet henne att gå på en träff med honom.

4. Tips

Vi är helt enkelt övertygade om att män bör läsa tankar och gissa alla våra önskningar. Det är förmodligen därför vi är så förvånade att de inte förstår tipsen, för det verkar som om vi nästan har sagt allt i klartext, ja, hur kan du inte gissa?

5. Ångest attityd till vänner

Har du någonsin sett din pojkvän kyssa sin vän på kinden och säga ”Jag saknar dig så mycket” när de träffas? Håller med, det ser konstigt ut, men inte ovanligt för män i vårt samtal med vänner. De förstår bara inte varför vi kallar varandra med tillgiven smeknamn och försöker göra allt tillsammans. Män, å andra sidan, har en mer återhållsam relation med sina vänner, så de ogillar ofta våra vänner..

6. Kärlek för detaljer

För oss är det en trevlig oro att välja en matta till badrummet eller färgen på gardiner till sovrummet. Vi närmar oss detta med hela företaget. Män förstår bara inte hur man kan ägna så mycket tid åt sådana bagateller..

7. dieter

Vilken tjej vill inte vara smal? Korrekt näring, räkna kalorier och oändlig vägning – allt detta är vår kamp med extra pounds, från vilka män bara snurrar på huvudet. Vi kan entusiastiskt berätta för dem om hur vi gick ner i vikt tack vare kosten, och som svar på detta måste vi göra sport och inte detta nonsens. Så det är bättre att visa upp din idealfigur framför dina flickvänner, de kommer definitivt att förstå vad det kostade dig.

8. Humörsvängningar

Flickan hade precis skrattat och nu gråter och skriker hon plötsligt att ingen älskar henne. Vart, befaller du den stackars mannen att gå? Denna förändring av känslor är en vanlig sak för oss. För representanterna för det starkare könet är våra humörsvängningar ett verkligt mysterium från århundradet. Men den största förvirringen de har är ”kvinnodagar”. Hur ska de bete sig med oss ​​just nu? Oklar.

9. Tom prat

Kvinnor är fortfarande pratare. Vi kan börja svara på en fråga och sedan låt oss bli så lurade av vår egen historia att vi bara glömmer vad vi blev ombedd om. Om kvinnor är redo att diskutera någon liten sak i timmar, är män vana att uttrycka sina tankar kort, tydligt och till sak. Det är osannolikt att han säger att han lyckades köpa det sista paret av fantastiska sneakers på försäljningen igår, som han var tvungen att slåss med andra killar..

10. Ständiga förfiningar

Män är vana vid att visa sin kärlek genom handlingar, men kvinnor räcker inte. Vi älskar med våra öron och vill höra trevliga ord, dessutom tenderar vi att uppfinna våra egna problem och oroa oss för det. Därför behöver vi bara veta svaren på en miljon frågor: ”Är du bra med mig?”, ”Älskar du mig?”, ”Anser du mig vacker?” Män har en annan logik: om han en gång sa att han älskar dig, och under denna tid har inget förändrats, kommer han att vara tyst. Kanske rätt? Varför tomma ord om han bryr sig och tänker på din framtid, även om vi naturligtvis inte skulle vägra trevliga ord.

11. Kärlek till förlorare

Kvinnor, särskilt i vårt land, tenderar att trösta de förödmjukade och förolämpade. Mata inte det svagare könet med bröd, låt dem rädda en alkoholist, begränsa en mobbare eller dra en lat person ur fattigdom. Ingen man kommer någonsin att titta på en tjej som har gett upp sig själv, så de förstår inte denna konstiga egenskap hos vissa kvinnor – att älska förlorare.